Klantenbeoordelingen

 • Multibone en collageen

  Ik zocht een manier om mijn paard te ondersteunen met natuurlijke producten. Ik kwam deze supplementen tegen en ik dacht, ja dit bedoel ik! Mijn paard is 15 en heeft lichte artrose. Kon stijf zijn na een harde training of lange buitenrit en ook lastig doen met het vragen van wissels/ passage/ piafferen. Sinds het toevoegen van multi-bone en collageen met msm is hij niet meer stijf en kan hij alle moeilijke elementen met gemak uitvoeren. Hij loopt nog volop met plezier en souplesse in de sport dankzij deze producten. Ik heb allerlei supplementen en combinaties geprobeerd in alle prijs categorieën en dit is toch echt wel hetbeste. Werkt zo goed dat mijn man nu ook collageen gebruikt voor zijn zere stijve handen en hij merkt ook verschil! Werkt beter dan pijnstillers! Wij geloven er nu zo in dat wij het ook aan onze oude Golden Retriever geven voor zijn heupen.
  4-1-2019
 • Sedinerf

  ik heb een heel sensibele 4 jarige hengst die het moeilijk vindt zijn spanning af te vloeien zeker op wedstrijd, en afgelopen zomer bij de pavo cup sedinerf gebruikt 3 dagen van te voren begonnen. Ondanks de harde wind was hij toch geconcentreerd was super tevreden!
  17-11-2017
 • Multipower

  Ja geweldig product! Heb al zoveel supplementen geprobeerd en dit is het enige dat echt werkt! Ze worden idd niet drukker maar kunnen wel blijer zijn omdat je zich beter voelen!
  30-8-2017
 • Duval Multipower

  Multipower is perfect spul maar had ook niet anders verwacht van jullie. Gebruik t voor onze hengst die in de sport loopt en ook nog dekhengst is. Kan t iedereen aanraden.
  30-8-2017
 • Multipower

  Ja geweldig product! Heb al zoveel supplementen geprobeerd en dit is het enige dat echt werkt! Ze worden idd niet drukker maar kunnen wel blijer zijn omdat je zich beter voelen!
  30-8-2017
 • Flexio

  Fijn product! Mijn paard gleed uit op de wei voor een belangrijke wedstrijd en bleef zo stijf en Flexio gegeven en na een dag liep hij weer als de oude!
  18-8-2017
 • Duval Carfol

  pony had kramp koliek, carfol 1 keer toegedient. Na kleine 20 minuten was de pony veranderd van een tamme in een drukke vrolijke pony. Erg tevreden!
  20-7-2017
 • Multipower

  Multipower is een top product! Gebruik het nu een half jaar en m'n paard is duidelijker energieker en de spieren in z'n nek vromen nu ook beter! Prijs kwaliteit vergeleken mer vergelijkbare producten is super
  6-4-2017
 • Duval Multipower

  product wat echt werkt! Mijn paard werd ging lekkerder in zijn vel zitten en kreeg meer bespiering in vergelijking tot Myoplast een goedkoper maar net zo goed alternatief!
  16-12-2016
Waardering:*
Onderwerp:*
Ervaring:*
Naam:*
Plaatsnaam:
Captcha validatie: *